Heijmans Vastgoed

In de buurt

In Vathorst zie je het groen en water uit de omgeving terug

Wat Vathorst je te bieden heeft? Veel! Van scholen tot winkels, van horeca tot zorginstelling. En ook diverse plekken om lekker te ontspannen in het groen of aan het water. Daarmee haakt de wijk aan op de mooie omgeving waarin je hier woont. Maar misschien is het handiger even op de website www.vathorst.nl te kijken. Hier zie je in één oogopslag dat de wijk alles heeft.

Vaar zo met je bootje de Laak op

Heb jij soms ook de behoefte aan een frisse neus, wandel je graag met de hond of sport je het liefst in de buitenlucht? Je kunt hier je hart ophalen. Vathorst ligt in een waterrijk polderlandschap met de Laak om de hoek. Deze watergang wordt verbreed en krijgt natuurvriendelijke oevers. Vanaf Paal 17 vaar je er met een bootje zo naartoe.

Handige locatie

Waterdorp ligt aan de rand van Vathorst. Je woont hier dus echt wel buiten. Maar met je auto voor de deur ben je zo op de snelweg en in de stad. Je woont hier bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Hartje Nederland dus. Ook heeft Vathorst een treinstation. Handig voor je werk. Op een mooie dag fiets je trouwens in 20 minuten naar het gezellige oude Amersfoort voor een hapje, drankje, theatervoorstelling of shopmiddag.