Heijmans Vastgoed

Het gebied van Waterdorp, De Laak

In Waterdorp komt een brede mix van woningen: veel variatie in typen, architectuur en tuinen. Tussen-, hoek- en eindwoningen, geschakelde woningen, twee-, en drie-onder-een-kap-woningen, vrijstaand: het is er allemaal. Daarnaast zijn er bijzondere woonvormen zoals huizen in een ‘school’, ‘directeurswoning’, ‘fabriek’, en ‘boerderij’. De huizen hebben uiteenlopende grootten, woningbreedten en kavelafmetingen. Diverse ontwikkelaars zijn actief in Waterdorp, zoals De Alliantie, Vahstal, Schoonderbeek, Amerstaete en wij als Heijmans. Door de partijen worden verschillende deelgebieden ontwikkeld en woningen te huur of te koop aangeboden.

Paal

De deelgebieden hebben de naam ‘Paal’ met een nummer. Paal komt in dit geval van meer- of strandpaal. Een plek waar je aanmeert en thuiskomt. De straatnamen in Waterdorp zijn vernoemd naar Nederlandse kustplaatsen, zo is er de Baak van Zandvoort en de Baak van Stellendam. In verkoop zijn Paal 2 en 3, 14, 15 en 18. Paal 13 is compleet uitverkocht en Paal 17 volgt binnenkort. Volg de site en schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen.

Locatie

Hier woon je op een fantastische plek aan het water, in een dorps straatje of een mooie laan. Overal zie je groen en de voorzieningen van Vathorst liggen heel dichtbij. De waterrijke setting in combinatie met de dorpse architectuur, de grote diversiviteit aan woningen en ruimtelijke opzet maken dat je dat de Palen een exclusieve uitstraling hebben. Laat je verleiden door het veelzijdige aanbod van grote huizen.

Omgeving ideale ligging

Paal 2, 3, 13, 14, 15, 17 en 18 liggen in Waterdorp, één van de deelgebieden in de Laak. Je vindt de Laak aan de rand van Vathorst, grenzend aan het mooie polderlandschap. Hier woon je in het hart van Nederland. En daar profiteer je maximaal van, want vanuit Vathorst ben je zo op de A1 en A28. En reis je met het openbaar vervoer, dan is er een uitstekend busnetwerk én een treinstation.

  • kwartiertje rijden naar centrum Amersfoort
  • rij in 3 kwartier naar Amsterdam
  • 25 minuten rijden naar Utrecht
  • in een half uur met de trein in Utrecht
  • Amsterdam is 50 minuten ‘treinen’
  • 7 minuten fietsen naar het winkelcentrum van Vathorst

In Vathorst vind je alles wat je dagelijks nodig hebt

Vathorst heeft een compleet winkelcentrum waar je terecht kunt voor al je boodschappen. En het handige is, je fietst er in zo’n 5 minuten naartoe. Verder vind je in de wijk aardig wat horecagelegenheden en zijn er uitstekende zorg- en sportvoorzieningen. Eigenlijk hoef je Vathorst niet uit. Maar wil je meer, dan ben je met een kwartiertje autorijden in het centrum van Amersfoort.