Heijmans Vastgoed

Welkom in Waterdorp

We durven rustig te stellen, bijna geen huis is gelijk in Paal 13, 14 en 18. Dit komt door het aanbod van veel verschillende type huizen én doordat de huizen door 3 architecten ontworpen zijn. De huizen zijn 5,40, 5,70, 6,00, 6,30 en 7,20 meter breed en hebben woonoppervlaktes van van circa 125 tot 208 m². Tot slot is de ligging en bijbehorende woonsfeer steeds anders én bieden we heel veel inspirerende indelingsvarianten aan. We beloven je nu vast: het gaat echt mooi worden.

Kies je voor opvallend groot wonen aan de slingerende Hogesteeg of wil je een woning met overtuin? Bekijk de opties in Paal 14 & 18 en Paal 13.

Luxe en compleet afgewerkt

Hoge plafonds, een badkamer met luxe Villeroy Boch sanitair en tegelwerk, de vrijheid om jouw droomkeuken uit te kiezen en een slim huisbesturingssysteem. Dit huis is klaar voor jou. Natuurlijk kun je ook jouw woonwensen in de badkamer verwerken. Daarbij zijn er nog verschillende deuren van Svedex waar je uit kunt kiezen én kun je het huisbesturingssysteem van Slim Wonen upgraden. Do it your way!

Duurzaam wonen

Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dit is onder meer te danken aan de goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken om de woning van water en stroom te voorzien. De woningen worden gebouwd met duurzame bouwmaterialen, zoals onder andere verantwoord gekapt hout. Verder heeft ieder huis op de begane grond, eerste én tweede verdieping standaard vloerverwarming.

Kortom: een huis klaar voor de toekomst. 

keuzes van de architecten